VKO Rallysport Zlín

02.01.2012 20:45

Týmu VKO Rallysport Zlín se v roce 2011 dařilo. Dojeli jsmte téměř vždy do cíle a to je hlavní. Mimo jiné příjemné umístění, bych rád připomněl 1. místo ve skupině do 1400cm na rally slalomu v UH. Brodě. Toto lídrovké umístění se podařilo Petrovi Šimkovi. Na stejném závodě se velmi krásně umístil i František Šimek. Dovedl týmový vůz na krásné 3. místo ve stejné skupině.

Vedlo se i na jiných podnicích. Třeba na Sprint Slalomu Ploština, kde za volant usedl František Šimek, kterého navigoval Petr Šimek. Na tomto závodě se posádce povedlo dojet na 4. pozici v kategorii vozů poháněných přední nápravou. "Nebýt jednoho posunutého retardéru, tak jsme dojeli na bedně a sice třetí. Každopádně závody jsme si velmi užili." Říká pilot František Šimek.

Další příjemné chvíle byli i na posledním závodě sezóny a sice na Valašském autoslalomu v Biskupicích. Zde se podařilo Petrovi Šimkovi dojet na 3. místě ve skupině do 1400 cm.

 

Celý tým VKO Rallysport Zlín děkuje fanouškům a generálnímu sponzorovi AUTOŠKOLA ŠIMEK za podporu a přejeme hladký průběh nejen rokem 2012!!!

 

SEZÓNA 2012

Náš tým můžete podpořit již 4.února na tratích soutěže Ve Stopě Valašské Zimy. Posádka ve složení František Šimek/řidič a Petr Šimek/navigátor budou startovat se svým vozem Škoda Favorit a s přiděleným startovním číslem 53.

Těšíme se na vás!